Loading...

Control Live® i el seu llit elèctric robotitzat
Control Live


Control Live® i el seu llit elèctric robotitzat

Control Live

Control Live és una empresa que marca una fita en l'assistència a persones amb mobilitat reduïda i els seus cuidadors.

El seu producte estrella, V-Chair®, és un llit intel·ligent convertible en cadira que representa una autèntica revolució en aquest camp. Aquest innovador llit intel·ligent s'ha convertit en un canvi de paradigma en la manera com es brinda ajuda a les persones que enfronten limitacions de mobilitat i als que en tenen cura.

Control Live s'ha proposat objectius clars i ambiciosos amb V-Chair®:

Millorar la qualitat de vida dels pacients: V-Chair® està dissenyada per prevenir ulceracions i infeccions pulmonars o urinàries, que són comunes en persones amb mobilitat reduïda a causa de la manca de moviment. A més, ofereix un descans més còmode i empodera el pacient, atorgant-li un major grau d'autonomia.

Millorar la qualitat de vida dels cuidadors: Control Live reconeix la importància de cuidar els que tenen cura. V-Chair® facilita les tasques d'assistència i atenció al pacient, reduint les lesions i esforç físic que sovint han de suportar els cuidadors.

Maximitzar la qualitat i l'eficiència assistencial: Control Live s'esforça per optimitzar l'eficiència, reduir costos i promoure l'excel·lència en la prestació de serveis a persones amb mobilitat reduïda, ja sigui en entorns d'atenció mèdica oa llars particulars.

Control Live, mitjançant V-Chair®, està transformant la manera com s'aborda l'atenció i la cura de les persones amb mobilitat limitada. El seu compromís amb la innovació i la millora de la qualitat de vida és evident en cada aspecte de la feina. Control Live és una empresa que està marcant la diferència i millorant la vida dels que més ho necessiten.

Control Live® i el seu llit elèctric robotitzat

Localització

C/ Vilatorrada, s/n,

08241 Manresa (Barcelona)

info@control-live.com

+34 937 947 250Contact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)