Loading...

Comprar tovalles i roba interior en línia a AinaTex: qualitat assegurada
AinaTex


Comprar tovalles i roba interior en línia a AinaTex: qualitat assegurada

AinaTex

Samarretes, tovalloles, draps de cuina, pijames, mitges, mitjons, calces calçotets... Aquests son alguns dels productes que podreu adquirir a AinaTex. Tant a la seva botiga física de Manresa com a la seva botiga online.

AinaTex és una botiga situada a Manresa fa més de 20 anys. Molt arrelada a la comunitat gràcies a la seva fantàstica ubicació en un carrer cèntric de la ciutat. Aquest carrer ofereix una gran varietat de serveis, des de botigues d'alimentació fins a altres negocis com floristeries, establiments per a mascotes, farmàcies, perruqueries i botigues de roba, entre altres opcions.

La botiga física es espaiosa i disposa d'un vestíbul generós que els permet exhibir dos impactants aparadors. Com a part del seu compromís amb la sostenibilitat, van actualitzar la il·luminació a panells LED fa uns anys, demostrant així el seu compromís amb la protecció del medi ambient. El que defineix AinaTex i diferencia és el seu ferm compromís amb l'atenció personalitzada i el tracte excepcional als seus clients. Aquesta filosofia ha donat lloc a una relació especial amb la seva clientela, que abasta tant les persones majors com les noves generacions.

A més, ofereixen una àmplia gamma d'articles de consum diari, tots ells de gran qualitat i amb un preu accessible. Els seus productes no són de luxe, sinó que es tracta de peces de gran qualitat amb una excel·lent relació qualitat-preu.

Comprar tovalles i roba interior en línia a AinaTex: qualitat assegurada

Localització

Manresa
Carrer de Barcelona, 46
938757523
ainatex@ainatex.com
www.ainatex.comContact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)