Loading...

Venda de productes per finançar el viatge de final de curs
Perfumes fin de curso


Venda de productes per finançar el viatge de final de curs

Perfumes fin de curso

Finançar el vostre viatge de final de curs és possible venent perfums i ambientadors de “Les Vents de Grasse”. A la seva pàgina web www.perfumesfindecurso.es hi trobareu tota la informació.

Gràcies a la seva dilatada experiència en importacions ofereixen un producte molt bo a un preu competitiu. Realitzen la importació de components i matèries primeres i això els permet ajustar posteriorment als preus.

El sistema és fàcil, els centres reben el producte (perfums i ambientadors) i gràcies a la seva venda aconsegueixen recaptar diners per poder fer el viatge de final de curs. A www.perfumesfindecurso.es tenen ambientadors tipus mikado i perfums de molta qualitat. Ajuda que la venda sigui més fàcil, el fet que els productes són de gran qualitat i la presentació de luxe. Després de més de deu anys al sector, coneixen la millor manera d'ajudar tutors i responsables a gestionar la compra dels productes per finançar els viatges de final de curs dels seus centres. A més, s'han anat modernitzant, i actualment es poden fer les comandes mitjançant una aplicació mòbil, i un cop rebut el material, pots pagar.

Entrant a la seva pàgina web hi trobareu tota la informació necessària.

Venda de productes per finançar el viatge de final de curs

Localització

Passatge Fusteret, 1

08270 Navarcles (Barcelona)

info@ventsdegrasse.com

626 75 99 71Contact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)