Loading...

Fabricació d'equips de PRFV
Trepovi


Fabricació d'equips de PRFV

Trepovi

Avui volem parlar-vos de Trepovi, es tracta d'una empresa que treballa amb solucions en PRFV per a l'enginyeria i el tractament d'aigües. A Trepovi són especialistes en fabricar equips de polièster reforçat amb fibra de vidre (PRFV) que seran destinats a l'tractament d'aigua, aire i emmagatzematge de productes químics. Tenen una completa pàgina web en la qual podreu informar millor sobre tots els seus productes, a la web  els detallen, expliquen el funcionament, els usos... A més a més, tenen una extensa galeria fotogràfica per poder veure exemples diversos.

A Trepovi realitzen els dissenys i la fabricació segons normativa americana i europea. Es caracteritzen perquè ofereixen la màxima qualitat i fiabilitat als seus productes, així com per buscar solucions i dissenys adaptats a les necessitats dels seus clients. La seva oficina tècnica realitza tot el disseny dels equips, així com el càlcul estructural dels mateixos, així que el resultat és el control total de tot el procés per poder oferir la màxima qualitat i garantia.

Els seus dipòsits per producte químic es caracteritzen per tenir una elevada qualitat, durabilitat i un acabat exterior excel·lent. Tenen més de 25 anys a l'esquena.

Fabricació d'equips de PRFV

Localització

Dirección: P.I. Santa Llúcia, C/ Paraires, 3, 25280 Solsona, Lleida (Spain)

Teléfono: +34 973 48 13 22

Email: poliester@trepovi.comContact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)